Näyttelijäntie 24, 00400 Helsinki, puh. 0400 304 380, sirpa.essentia@gmail.com

 

 

Kädet – käyntikorttisi..

 

Peruskäsihoidossa  kynnet muotoillaan, kynsinauhat pehmitetään ja huolletaan imeytetään hoitovoide hieromalla.  Lopuksi kynnet lakataan värittömällä hoitolakalla. Halutessasi saat myös  värilakkauksen.

 

Spa-käsihoitoon sisältyy kynsien ja kynsinauhojen huollon lisäksi kuorinta, naamio ja käsihieronta. Hoitoihin on mahdollista yhdistää myös parafiinihoito, jolloin kädet kannattaa kuoria ensin.

 

Parafiinihoidossa kädet kastetaan lämpimään (n. 60 °C) parafiinivahaan useita kertoja, jonka jälkeen kädet pujotetaan muovihansikkaisiin ja froteekintaaseen. Lämpö yhditettynä parafiinivahaan pehmittää ja kosteuttaa käsien ihoa. Hoidon on sanottu lievittävän myös hetkellisesti nivelrikkokipuja. Hoitoa voi tehostaa käsien kuorinnalla.

 

Käsihoitoaika vaihtelee 45 min – 90 min valitusta kokoonpanosta riippuen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jalkojesi hyväksi...

 

Keskimäärin astumme noin 10 000 askelta päivässä ja jalkamme saattavat viettää jopa 16 tuntia kengissä päivittäin. – Jalat ovat hoidon ja hemmottelun arvoiset!

 

Perusjalkahoidossa jalat kylvetetään, hoidetaan kovettumat, kynnet ja kynsinauhat kunnostetaan ja jalat hierotaan hoitovoiteella. Haluttaessa kynnet lakataan.

 

Spa-jalkahoitoihin sisältyy enemmän hemmottelua niin mielelle kuin jaloillekin.

Kuorinnan avulla kuollut ihosolukko poistuu ja kovettumat pehmiävät. Naamio kosteuttaa tehokkaasti jalkojen ihoa. Hoitavat luomulaatuiset hierontaöljyt kruunaavat hoidon. Hoito sisältää tarvittavat perusjalkahoitoon sisältyvät huoltotoimenpiteet.

 

Spa-jalkahoito kosteuttaa ja elvyttää väsyneet jalat. Kevennä omia askeleitasi tai anna lahjaksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sivuston toteutus: KEH

Näyttelijäntie 24, 00400 Helsinki, puh. 0400 304 380, sirpa.essentia@gmail.com

KARTAT