Näyttelijäntie 24, 00400 Helsinki, puh. 0400 304 380, sirpa.essentia@gmail.com

 

 

Luonnollista kauneutta

 

Aktiiviset tehoaineet puhtaasta luonnosta

 

 

Kasvien parantavat ominaisuudet on tunnettu jo tuhansien vuosien ajan. Kasveista valmistettaviin eteerisiin öljyihin varastoituvat, auringon antaman energian lisäksi, myös kullekin kasvilajille tyypilliset parantavat ja hoitavat ominaisuudet.

 

Mary Cohrin kauneudenhoitotuotteiden aktiiviaineet on valittu puhtaasta luonnosta. Niiden valmistuksessa ei ole käytetty geenimuunneltuja raaka-aineita, parabeenejä eikä mineraaliöljyjä.

Näin ihonhoidossa on mahdollista hyödyntää luonnon parhaita, kasveista uutettuja aktiivi- ja suoja-aineita.

Tarkkaan valitut eteeriset öljyt antavat iholle elinvoimaa, energiaa ja säteilyä.

 

Mary Cohr on Ranskan toiseksi myydyin ammattikosmetiikkasarja. Monipiolisessa sarjassa on kaikille ihotyypeille omat tuotteensa sekä upeat erikoishoidot.

 

Mary Cohr on kehittänyt 30 vuoden ajan entistä parempia erikoishoitoja ja –tuotteita kauniin ja terveen ihon ylläpitämiseen. Merkiksi korkeatasoisesta kosmetiikan valmistuksesta Mary Cohrille on myönnetty ISO 22716-sertifiointi.

 

Erikoiskasvohoidot kasvoille

 

 

CatioVital – syväpuhdistaa ja hoitaa

 

CatioVital ”Kaksois Ionisaatio” on enemmän kuin perinteinen kauneudenhoitomenetelmä. Lämpönaamion ja tehogeelin avulla iho puhdistuu syvältä ja hengittää paremmin, jolloin myös hoitavat aktiiviaineet imeytyvät tehokkaasti.

Ihon tarpeiden mukaiset, negatiivisesti ja positiivisesti varautuneet aktiiviaineet imeytetään ihoon kaksoisionisaation avulla. Hoitomenetelmä mahdollistaa tehokkaiden aktiiviaineiden kuten hyaluronihapon, C-vitamiinin ja hedelmähappojen imeytymisen syvälle ihoon.

Hoidon päätteeksi kasvohieronta eteerisillä öljyillä antaa hyvän olon ja rentouttaa kasvojen lihaksia.

Hoitoalueet ovat kasvot, kaula ja silmänympärykset. Hoitoon voi hyvin yhdistää mekaanisen puhdistuksen syväpuhdistavan naamion yhteyteen.

 

CatioLift – kasvojen kohotus ilman leikkausta

 

CatioLift vaikuttaa kasvolihakisa stimuloimalla syvälle ihon pinnan alle. Hoidon tuloksena kasvot jäntevöityvät ja piirteet piristyvät.

Ensimmäisessä vaiheessa stimuloidaan nestekiertoa, mikä parantaa ihon elintoimintoja, poistaa kuona-aineita ja lisää solujen hapensaantia.

Seuraavassa vaiheessa kasvolihasten stimulointi hellävaraisen sähkövirran avulla saa lihakset työskentelemään tehokkaasti.

Kasvohieronnalla tehostetaan edellisten hoitovaiheiden tehoa.

Hoitoa suositellaan intensiivisenä 3-9 kerran sarjahoitona. Aikuisen naisen tehohoitopaketti syntyy yhdistämällä CatioVital ja CatioLift – hoidot.

 

Beauté Aromatique – heleyttä ja elinvoimaa

 

Beauté Aromatique kasvohoidossa eteeristen öljyjen hyvää tekevät ja hoitavat ominaisuudet vaikuttavat yhdessä hemmottelevien hierontaliikkeiden kanssa. Kasvohieronta tehostaa öljyjen imeytymistä ja vapauttaa niiden energian. Hieronta myös vilkastuttaa kuona-aineiden poistumista ja aktivoi ihon toimintoja.

Hoidon lopuksi viidestä tehokkaasta kasviuutteesta valmistettu erikoisnaamio saa ihon hehkumaan hyvää oloa.

Hoitoon on mahdollista liittää mekaaninen puhdistus.

 

Beauté Lifting – ”vuosia pois iholtasi”

 

Iholla näkyvät elämän merkit, naururypyt sun muut ”harakanvarpaat”, rullataan runsaasti hyaluronihappoa sisältävällä tehoseerumilla sileämmiksi.

Kollageenin tuotanatoa lisäävä hierontavoide yhdessä elvyttävän kasvohieronnan kanssa palauttaa ihoon kimmoisuutta ja elinvoimaa.

Hoidon viimeistelee hivenaineita sisältävä naamio, joka vapauttaa ihoon kiinteyttäviä ja ihoa kosteuttavia tehoaineita.

 

Peel & Lift – elinvoimaa, kosteutta ja kirkkaampi sävy

 

Hoidossa hyödynnetään erilaisten hedelmistä saatavien happpojen lisäksi sokeriruo´osta saatavaa glykolihappoa. Hedelmähapot kuorivat ihoa hellästi ja tehokkaasti sekä aktivoivat uusien ihosolujen syntyä.

Hieronnan avulla ihoon imeytetään aktiiviaineita sisältävä hoitoseerumi, joka tehostaa ihon kimmoisuudesta vastaavan elastiinin syntyä.

C-vitamiinipitoinen naamio sekoitetaan juuri ennen käyttöä. Naamio kirkastaa ihon sävyä ja C-vitamiini aktivoi kollageenin syntyä.

Suositellaan kolmen kerran sarjahoitona tai kuukausittaisena ylläpitohoitona.

 

CatioClean – express

 

Sarjan uusin hoito on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja rentouttava express-hoito kiireiselle. Hoidossa käytettävän ThermoClean – elektrodin lämpö yhdessä hoitotuotteen aktiiviaineiden kanssa puhdistaa ihoa.  Alkupuhdistuksen ja tarvittaessa kuorinnan jälkeen kasvoille tehdään lämpöelektrodilla hellävarainen ThermoClean syväpuhdistus. Puhdistava geeli samoin kuin muutkin tuotteet valitaan ihotyypin mukaan. Hoidon viimeistelee kasvohieronta. Hoidon kesto on vain noin 30 min, mutta siitä huolimatta sen aikana ehtii rentoutua. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös miehille.

 

Paras hoitotulos: rasvaiselle iholle 1-2 krt/kk, muut ihotyypit 1 krt/kk.

Tehohoitona: 1. hoito CatioClean, 2. hoito syväpuhdistava kasvohoito, ensimmäinen hoito alkuviikolla ja toinen loppuviikolla.

 

Hoito toimii loistavasti myös yhdistettynä Beauté Lifting tai Beauté Aromatique hoitoihin.

 

 

 

Sivuston toteutus: KEH

Näyttelijäntie 24, 00400 Helsinki, puh. 0400 304 380, sirpa.essentia@gmail.com

KARTAT