Näyttelijäntie 24, 00400 Helsinki, puh. 0400 304 380, sirpa.essentia@gmail.com

 

 

Luonnollista kauneutta

 

Aktiiviset tehoaineet puhtaasta luonnosta

 

 

Kasvien parantavat ominaisuudet on tunnettu jo tuhansien vuosien ajan. Kasveista valmistettaviin eteerisiin öljyihin varastoituvat, auringon antaman energian lisäksi, myös kullekin kasvilajille tyypilliset parantavat ja hoitavat ominaisuudet.

 

Mary Cohrin kauneudenhoitotuotteiden aktiiviaineet on valittu puhtaasta luonnosta. Niiden valmistuksessa ei ole käytetty geenimuunneltuja raaka-aineita, parabeenejä eikä mineraaliöljyjä.

Näin ihonhoidossa on mahdollista hyödyntää luonnon parhaita, kasveista uutettuja aktiivi- ja suoja-aineita.

Tarkkaan valitut eteeriset öljyt antavat iholle elinvoimaa, energiaa ja säteilyä.

 

Mary Cohr on Ranskan toiseksi myydyin ammattikosmetiikkasarja. Monipiolisessa sarjassa on kaikille ihotyypeille omat tuotteensa sekä upeat erikoishoidot.

 

Mary Cohr on kehittänyt lähes 40 vuoden ajan entistä parempia erikoishoitoja ja hoitotuotteita kauniin ja terveen ihon ylläpitämiseen. Merkiksi korkeatasoisesta kosmetiikan valmistuksesta Mary Cohrille on myönnetty ISO 22716- ja ISO 14001 -sertifikaatit.

 

Erikoiskasvohoidot kasvoille

 

 

CatioVital – syväpuhdistaa ja hoitaa

 

CatioVital ”Kaksois Ionisaatio” on enemmän kuin perinteinen kauneudenhoitomenetelmä. Lämpönaamion ja tehogeelin avulla iho puhdistuu syvältä ja hengittää paremmin, jolloin myös hoitavat aktiiviaineet imeytyvät tehokkaasti.

Ihon tarpeiden mukaiset, negatiivisesti ja positiivisesti varautuneet aktiiviaineet imeytetään ihoon kaksoisionisaation avulla. Hoitomenetelmä mahdollistaa tehokkaiden aktiiviaineiden kuten hyaluronihapon, C-vitamiinin ja hedelmähappojen imeytymisen syvälle ihoon.

Hoidon päätteeksi kasvohieronta eteerisillä öljyillä antaa hyvän olon ja rentouttaa kasvojen lihaksia.

Hoitoalueet ovat kasvot, kaula ja silmänympärykset. Hoitoon voi hyvin yhdistää mekaanisen puhdistuksen syväpuhdistavan naamion yhteyteen.

 

 

 

Age Repair – hoito ikääntymisen merkkejä vastaan

 

Tiivistetyssä muodossa oleva puhdas C-vitamiini ja 56 aktiiviainetta uudistavat soluja ja elävöittävät ihoa. Hierontaseerumin hyaluronihappo täyttää ryppyjä ja naamio napakoittaa ihoa.

Hoidon aluksi kasvot ja kaula kuoritaan ja tehokkaiden hierontaliikkeiden avulla imeytetään tehoseerumit ihoon. Hoidon päätteeksi iholle levitetään kollageenin tuotantoa stimuloiva ja ihon sävyä kirkastava naamio.

 

 

 

CatioClean – express

 

Tehokkaasti ihoa kirkastava, puhdistava ja rentouttava express-hoito kiireiselle. Hoidossa käytettävän ThermoClean – elektrodin lämpö yhdessä hoitotuotteen aktiiviaineiden kanssa puhdistaa ihoa.  Alkupuhdistuksen ja tarvittaessa kuorinnan jälkeen kasvoille tehdään lämpöelektrodilla hellävarainen ThermoClean syväpuhdistus. Puhdistava geeli samoin kuin muutkin tuotteet valitaan ihotyypin mukaan. Hoidon viimeistelee kasvohieronta. Hoidon kesto on vain noin 30 min, mutta siitä huolimatta sen aikana ehtii rentoutua. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös miehille.

 

Sarjahoitona: rasvaiselle iholle 1-2 krt/kk, muut ihotyypit 1 krt/kk.

Tehohoitona: 1. hoito CatioClean, 2. hoito syväpuhdistava kasvohoito, ensimmäinen hoito alkuviikolla ja toinen loppuviikolla.

 

 

 

 

Sivuston toteutus: KEH

Näyttelijäntie 24, 00400 Helsinki, puh. 0400 304 380, sirpa.essentia@gmail.com

KARTAT