Näyttelijäntie 24, 00400 Helsinki, puh. 0400 304 380, sirpa.essentia@gmail.com

 

 

Hot Stone –kuumakivihieronta

 

Kuumakivihieronta on täydellinen hoito rentoutumiseen ja hyvään oloon. Hoito laukaisee jännityksiä kehosta, helpottaa kipuja ja lievittää stressiä. Hieronta myös aktivoi aineenvaihduntaa ja edistää nesteiden poistumista.

 

UMG Hot Stone –hoidolla saadaan hyviä tuloksia kolmitehomenetelmällä, jossa käytetään hierontaa, lämpimiä kiviä ja hoitavia öljyjä. Asiakkaan tarpeen ja mieltymyksen mukaan voidaan valita esimerkiksi Rentouttava, Lihashoito tai Virkistävä UMG Wellness Hierontaöljy – kaikki Aromatican kehittämiä laadukkaita luonnonkosmetiikka-, EKO-tuotteita.

 

Hoidossa käytettävät basalttikivet ovat sileitä ja tuntuvat jopa pehmeiltä iholla. Kivet varastoivat lämpöä hyvin ja luovuttavat sitä tasaisesti hieronnan ohessa.

 

Kokovartalohoito, jossa hierotaan koko keho jalkateristä päähän saakka, tarjoaa hemmottelua ja kokonaisvaltaista hyvää oloa parhaimmillaan. Lyhyemmässä hoidossa keskitytään poistamaan jännityksiä selkä-ja hartiaseudulta sekä käsitellään myös käsivarret ja rintakehä. Hoitoihin voi mainiosti yhdistää myös kasvohieronnan ja –naamion.

 

Hoito ei sovi henkilöille, joilla on akuutti tulehdus, sydän- tai verenkiertosairaus, munuaissairaus. Vasta-aiheita ovat myös muut vakavat sairaudet, joille lämpöhoito ja hieronta ovat hoidon esteitä.

 

 

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

 

Intialainen päähieronta on rentouttava ja levollisen olon antava hoito. Aivot virkistyvät, ajatus kirkastuu ja olo on seesteinen hoidon jälkeen; hyvä olo jatkuu myös hierontaa seuraavien päivien ajan. Hoitosarjana hieronta lievittää stressioireita tehokkaasti. Hoitoon on vaivatonta istahtaa vaikkapa kesken kiireiden tai päivän päätteeksi.

 

Hoidossa yhdistyvät niska-hartiaseudun rentouttava hieronta ja intialaisen perinteen mukaiset pään alueen ja hiuspohjan toimintoja virkistävät liikesarjat. Hoito vaikuttaa elvyttävästi ja voimia antavasti niin kehoon kuin mieleenkin.

 

Sivuston toteutus: KEH

Näyttelijäntie 24, 00400 Helsinki, puh. 0400 304 380, sirpa.essentia@gmail.com

KARTAT